Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Shawandha Lodge

Shawandha Lodge

Costa Rica
Shawandha Lodge är en tropisk pärla belägen i natursköna Puerto Viejo. Denna unika lodge är omgiven av frodig regnskog, floder och gyllene karibiska stränder, vilket skapar en oförglömlig kuliss för dem som söker äventyr och avkoppling i en och samma upplevelse.
 
På lodgen bor du i rustika bungalower i vackra omgivningar med bekväma rum. Varje bungalow har en egen terrass eller balkong där man kan njuta av den hisnande utsikten och lyssna till naturen. Rummen är inredda med dubbelsäng eller enkelsängar, värdeskåp, myggnät, takfläkt, kaffebryggare och badrum med toalett och dusch. 
 
Restaurangen på Shawandha Lodge serverar läckra rätter med lokala ingredienser och en rad internationella smaker. Maten kan avnjutas i lodgens matsal med öppen planlösning och utsikt över trädgården, vilket skapar en unik matupplevelse mitt i naturen.
 
För dem som söker total avkoppling erbjuder Shawandha Lodge ett spa med ett brett utbud av hälsobehandlingar. Du kan också ta ett dopp i en av lodgens två härliga pooler, som är omgivna av palmer och växter och erbjuder en fantastisk utsikt över Costa Rica. Från lodgen är det cirka 200 meter till den fina stranden Playa Chiquita.
 
Se fram emot en upplevelse som förenar dig med Costa Ricas naturliga skönhet och kultur.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spanska
  • Colón (CRC)
  • 5,21 miljoner invånare
  • 14-31°C
  • Tidsskillnad: -8 timmar