>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Casa particular i Trinidad

I Trinidad bor du i ett av våra noggrant utvalda casa particulares. Många casas är familjeägda och har vanligtvis 2-5 rum, så det finns gott om möjligheter att uppleva både kubansk kultur och gästfrihet på nära håll.

Oavsett vilket casa particular du bor på i Trinidad får du ett eget sovrum med eget badrum. Inredningen varierar naturligtvis från casa till casa, men är oftast enkel och färgglad.

De flesta casas i Trinidad erbjuder också luftkonditionering och tillgång till en gemensam terrass eller balkong där du kan koppla av och tänka på dagens upplevelser.

Vi väljer alltid casas med hög standard och i ett läge som gör att du kan utforska omgivningarna på egen hand. Det är dock viktigt att vara medveten om att standarden och levnadsvillkoren på Kuba skiljer sig från dem i Sverige. Om du anpassar dina förväntningar därefter kan du se fram emot en fantastisk vistelse och ett genuint möte med kubansk kultur.

 

Observera att bilderna är exempel på hur ett casa i Trinidad kan se ut. Eftersom vi använder oss av flera olika casas kan vi inte garantera att du kommer att bo på exakt den casa som visas.