Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Stadsrundtur i San José

Stadsrundtur i San José

Costa Rica

Gör dig redo för en autentisk kulturupplevelse i hjärtat av Costa Ricas huvudstad San José.
 
Fördjupa dig i Costa Ricas kultur och historia när du utforskar de vackra museerna och historiska platserna i San José. Äventyret börjar med en biltur genom den natursköna Sabana Park och fortsätter med en avkopplande promenad genom den historiska nationalteatern. Teatern anses vara ett mästerverk inom konst och arkitektur. Den stod klar 1897 och är en imponerande symbol för Costa Ricas kulturhistoria.
 
Efter teatern besöker ni ett av Costa Ricas många unika museer. Du kommer att utforska den färgglada centrala marknaden och den majestätiska Metropolitan Cathedral. Du besöker också Costa Ricas universitet, Costa Ricas högsta domstol och andra spännande platser. Längs vägen gör du ett kort stopp i en konst- och hantverksbutik för att inspireras och kanske köpa några souvenirer att ta med hem innan du återvänder till ditt hotell.
 
Turen varar i ca 4,5 timmar. Det är en bra idé att ta med en kamera för att fånga de oförglömliga ögonblicken, och en regnjacka kan också vara praktiskt om vädret plötsligt förändras. Det här är en utflykt som kommer att ge dig en djupare förståelse för Costa Ricas kulturskatter och historia.

Priser

Pris per person
710 SEK
Barn i åldern 3-10 år
540 SEK
I priset ingår transport, guide, snacks och biljetter.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spanska
  • Colón (CRC)
  • 5,21 miljoner invånare
  • 14-31°C
  • Tidsskillnad: -8 timmar