Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Varma källor och zipline

Varma källor och zipline

Costa Rica

Ge dig ut på ett oförglömligt äventyr med tid för avkoppling i varma källor och en adrenalinfylld zipline-tur. Ni börjar med en vandring där ni får chansen att simma i olika delar av den kristallklara floden, där flera källor förvandlas till en uppfriskande ström som senare övergår i en avkopplande termisk flod.

Efter besöket vid källorna väntar en autentisk kulinarisk upplevelse på en utsökt restaurang. Här finns termalpooler med swim-up-bar, en hängbro och underbara panoramavyer över skogar och vulkaniska bergskedjor. 

Fortsätt sedan till Rio Blanco-klyftan, som utgör en spektakulär kuliss för en fantastisk äventyrsupplevelse. Här kan du utmana dig själv på 15 plattformar, varav 6 är byggda på klipporna och 9 hänger från klippväggarna. Upplevelsen inkluderar också en pendelkabel, en "Tarzan-gunga" och ziplines för spänning och adrenalinkickar.

Längs vägen finns en vattenstation för att se till att alla deltagare får i sig tillräckligt med vätska under detta oförglömliga äventyr.

Priser

Pris per vuxen
3340 SEK
Pris per barn (5-11 år)
2000 SEK
I priset ingår transport, guide, lunch och snacks.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spanska
  • Colón (CRC)
  • 5,21 miljoner invånare
  • 14-31°C
  • Tidsskillnad: -8 timmar