Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Ziplining i Monteverde

Ziplining i Monteverde

Costa Rica

Utforska Monteverde-reservatet på en minnesvärd vandring på hög höjd. På denna guidade tur börjar du med att korsa 6 imponerande hängbroar som svävar ovanför skogens trädkronor, så att du kan fördjupa dig i Monteverdes hisnande landskap.

Därefter kan du njuta av Sky Tram-delen av turen som tar dig upp till Continental Divide, ett av de högsta bergen i området. Den totala rutten sträcker sig över 800 meter och slutar vid en observationsstation där du kan se Nicoyabukten samt den majestätiska vulkanen Arenal och den vackra Arenalsjön i fjärran.

Dyk sedan ner i äventyret Sky Trek, en unik upplevelse med 7 kablar eller linbanor som sträcker sig från 50 till 160 meter i höjd och sträcker sig över 4 km längs Monteverdes högsta berg. Som sista del av äventyret har du möjlighet att prova Vertigo drop, där du hoppar bungyjump från en höjd av 25 meter.

På denna adrenalinfyllda resa får du uppleva fart och spänning. Är du redo för utmaningen?

Turen tar ca 5 timmar, så ta med jacka, promenadskor, bekväma kläder och en regnjacka så att du är förberedd för alla väderförhållanden.

Priser

Pris per vuxen
665 SEK
Pris per barn (5-12 år)
570 SEK
Priset inkluderar guide och inträdesavgift
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spanska
  • Colón (CRC)
  • 5,21 miljoner invånare
  • 14-31°C
  • Tidsskillnad: -8 timmar