Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Bali Taman Beach Resort and Spa

Barnvänlig strand, swimmingpool, børnepool och familjerum. Bali Taman Beach Resort and Spa är ett fantastiskt familjehotell i Lovina. Läs mer här!

Bali Taman Beach Resort and Spa

Bali
Bali Taman Beach Resort and Spa är ett trevligt strandhotell i charmig, balinesisk stil. Hotellet ligger i vackra omgivningar vid den fina, svarta lavastranden i Lovina.

Stranden i Lovina är mycket barnvänlig med lugnt vatten och fin, svart sand. Längs stranden ligger färgglada perahu-båtar på rad och det råder en skön, avslappnad stämning.

På Bali Taman Beach Resort and Spa finns en inbjudande pool och separat barnpool, som med ett djup på 40 cm är perfekt för de mindre barn. Vid poolen finns också behagliga liggstolar och parasoller, samt en poolbar under tak, där du kan njuta av olika snacks, färska fruktjuicer, cocktails med mera.

Hotellet har också en tennisbana som du kan använda utan kostnad och du kan skämma bort dig själv med en lång rad avslappnande behandlingar på hotellets spa-avdelning, som kombinerar traditionella och moderna tekniker och garanterar njutning för kropp och själ.

Hotellets restaurang Tasbih serverar välsmakande indonesiska och internationella rätter med färska, lokalproducerade råvaror och här kan hela familjen hitta nya favoriträtter.

Alla rum på Bali Taman Beach Resort and Spa är inredda med moderna faciliteter som luftkonditionering, wifi, möjlighet att göra kaffe och te, eget badrum med dusch och terrass eller balkong med utsikt till trädgården. Familjerum är tillgängliga vid minimum 2 vuxna och 2 barn.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar