Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

KajaNe Mua Villas

KajaNe Mua Villas är en underbar, familjevänlig resort med ett utmärkt läge i centrala Ubud och vackra villor med privata pooler. Läs mer här.

KajaNe Mua Villas

Bali

KajaNe Mua Villas är en underbar familjevänlig resort som ligger i en lugn och idyllisk miljö på gångavstånd från Ubuds många restauranger, butiker och turistattraktioner som Monkey Forest, Ubud Market och Ubud Palace.

Härifrån är det lätt att utforska staden på egen hand och om ni vill stanna på hotellet för en lugn kväll serverar den mysiga restaurangen läckra rätter som tillagas med färska, lokala ingredienser från anläggningens egen köksträdgård.

Det finns även en spaavdelning där du kan unna dig en avkopplande massage.

KajaNe Mua Villas består av en blandning av trevliga rum och mysiga villor med privata pooler. Om du reser med barn får hela familjen plats i en lyxig villa med två sovrum med separata sovrum, ett härligt badrum med dusch och badkar och en underbar privat pool där både stora och små kan leka. Alla villor har också luftkonditionering, Wi-Fi, TV, kylskåp och te- och kaffekokare.

Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar