Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

La Joya Biu Biu

Upplev unika rum, spektakulär havsutsikt och total avkoppling på La Joya Biu Biu.

La Joya Biu Biu

Bali
Välkommen till La Joya Biu Biu, en pärla som ligger på Bukithalvöns majestätiska klippor mellan städerna Jimbaran och Uluwatu på södra sidan av den balinesiska kusten. Här öppnas dörrarna till en värld av förtrollande solnedgångar och oförglömliga upplevelser.
 
Gå nerför stigen till den närliggande stranden, sätt dig i sanden och njut av de magiska solnedgångar som Bali är känt för. La Joya Biu Biu har en privat strand som inbjuder till avkoppling, perfekt för att njuta av ljudet av vågorna och den milda brisen från Indiska oceanen.
 
Du kan också unna dig ett dopp i en av de två spektakulära infinitypoolerna, där du kan simma och fascineras av panoramautsikten över havet. 
 
Rummen på La Joya Biu Biu är designade för att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och naturlig skönhet. De är utrustade med en dubbelsäng och moderna bekvämligheter som minibar, värdeskåp, luftkonditionering och Wi-Fi, och skapar en oas av lugn och avkoppling. Omgivna av lummig grönska kan man vara säker på att få vara ifred samtidigt som man njuter av det bästa från naturen.
 
Engagerad personal finns till hands för att uppfylla dina behov och se till att din vistelse blir så avkopplande som möjligt. Njut av utsökta kulinariska upplevelser med panoramautsikt i restaurangen eller skäm bort dig själv med lyxiga spabehandlingar som förnyar både kropp och själ.
 
Oavsett om du vill utforska de lokala stränderna, fördjupa dig i Balis kultur eller bara koppla av vid poolen och njuta av den fantastiska utsikten, kommer La Joya Biu Biu att vara ditt exklusiva paradis vid havet.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar