Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Samanvaya Luxury Resort & Spa

Samanvaya Luxury Resort & Spa - 4-stjernet - Sidemen Valley

Samanvaya Luxury Resort & Spa

Bali
Samanvaya Luxury Resort & Spa är ett fyrstjärnigt hotell som ligger i en vacker miljö, omgiven av risfält, i Sidemen-dalen, i östra delen av Bali.
 
Här bor du mitt i vackra, lummiga, gröna kullar och tropiska skogar, men ändå nära autentiska tempel och kulturella platser.
 
Hotellet är endast för vuxna, vilket gör att platsen är idealisk för den som vill ha lugn och ro under sin vistelse. Hotellet har en pool så att du kan ta ett dopp och vill du skämma bort dig själv kan du få en avslappnande massage i hotellets spaavdelning.
 
Från hotellet är det möjligt att åka på olika utflykter, bland annat är området idealiskt för cykling eller vandring. Fråga personalen på hotellet för mer information.
 
Hotellets restaurang är vackert inredd med bambudetaljer och serverar såväl lokala balinesiska rätter som internationella rätter.
 
Rummen består av bungalows som alla har en egen balkong eller terrass, varifrån du kan njuta av den vackra utsikten över risfälten och den vackra, frodiga naturen. I alla rum finns härliga mjuka sängar, myggnät, minibar och värdeskåp. Det finns ett eget badrum med regndusch och gratis badprodukter.
 
Observera att det priset för uppgradering som anges här är ett utgångspris och att priset kan vara betydligt högre under högsäsong.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar