>
Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Sawah Indah Villa

Sawah Indah Villa är en sann pärla som ligger i den orörda Sidemen. Ett litet och intimt hotell beläget i lugna och idylliska omgivningar med en spektakulär utsikt över de lummiga risterrasserna och majestätiska bergen.
 
Här får du en sällsynt möjlighet till en autentisk upplevelse i en av Balis vackraste, obebyggda landsbygd mellan traditionella byar och hisnande landskap. Här kan du verkligen fördjupa dig i både naturen och den lokala kulturen.
 
Du kan också ta ett dopp i den vackra poolen, koppla av på en av solstolarna på solterrassen, skämma bort dig själv med en avkopplande spabehandling eller njuta av en god måltid i hotellets mysiga restaurang, som erbjuder läckra indonesiska, thailändska och internationella maträtter.
 
På Sawah Indah Villa bor du i fina och rymliga rum inredda i balinesisk stil med trämöbler, dubbelsäng med myggnät, värdeskåp, fläkt, minibar och wi-fi. Alla rum har även eget badrum med badkar och en mysig terrass där du kan njuta av utsikten över de lummiga gröna omgivningarna.

Väder och klimat