Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Ubud Wana Resort

Ubud Wana Resort är ett härligt familjevänligt hotell med pool, barnpooler, restaurang och rymliga familjerum nära Ubuds berömda apskog.

Ubud Wana Resort

Bali

Ubud Wana Resort är en härlig och mycket familjevänlig resort med ett fantastiskt läge bara 5 minuters promenad från den berömda apskogen. Hotellet ligger i lugna omgivningar med mysiga kaféer runt knuten och på gångavstånd till det livliga centrumet av Ubud.

Ubud Wana Resort har tre härliga pooler, inklusive två grunda barnpooler, där familjens yngsta medlemmar kan plaska och leka i lugn och ro. Det finns också en bar vid poolen som serverar läckra snacks samt uppfriskande smoothies, juicer, cocktails och kalla öl under hela dagen.

För vuxna finns det en underbar spa-avdelning där du kan unna dig en spabehandling eller en avkopplande massage.

Ubud Wana Resort har även en mysig restaurang på översta våningen med en stor takterrass där du kan njuta av både maten och den underbara utsikten över de gröna omgivningarna. Om du behöver en paus från värmen kan du även sitta inomhus. Restaurangen erbjuder en utsökt frukostbuffé och ett urval av läckra indonesiska och internationella rätter under hela dagen.

Du bor i ett fint och rymligt dubbel- eller familjerum med utsikt över Ubud Wana Resorts grönskande trädgårdar och enkel tillgång till poolen. Alla rum är inredda med gedigna trämöbler, sköna sängar och eget badrum. Wifi, TV och te- och kaffekokare finns också på rummet.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar