Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Villa Karma Loka Sidemen

Upptäck den lugna skönheten i Villa Karma Loka, en förtrollande fastighet i Sidemen, Bali. Fördjupa dig i fridfulla landskap, njut av utomhuspoolen och koppla av med spabehandlingar. Perfekt för att utforska östra Bali, med enkel tillgång till Tirta Gangga och Besakih Temple.

Villa Karma Loka Sidemen

Bali

Villa Karma Loka erbjuder charmigt boende i den pittoreska staden Sidemen på Bali, en idealisk plats för dem som söker lugn och skönhet på Balis landsbygd. Här kan du njuta av fridfulla promenader i naturen och för de äventyrliga finns det möjligheter till vandring och cykling i det omgivande området.

Anläggningen erbjuder flera attraktiva faciliteter, inklusive en utomhuspool och en välskött trädgård, som bidrar till en avslappnad atmosfär. Du kan också njuta av avkopplande massage och andra spatjänster. En av höjdpunkterna är den imponerande utsikten över de närliggande risfälten. 

Rummen på Villa Karma Loka är inredda med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar och är utrustade med takfläktar och charmiga trämöbler som ger en rustik charm.

Restaurangen Lihat Sawah erbjuder utsökta måltider med en internationell meny, där du kan njuta av din mat med utsikt över den vackra trädgården.

För dem som vill utforska östra Bali är Villa Karma Loka ett utmärkt val, bara en halvtimme från Besakih-templet och 45 minuter från Tirta Gangga Water Palace.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia och balinesiska
  • Indonesiska rupier (IDR)
  • 4,22 miljoner
  • 22-32°C
  • Sommartid +6 timmar, vintertid +7 timmar