Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Phuti Lodge

Phuti Lodge har fräscha bungalows, pool och ett unikt läge mitt i den afrikanska bushen vid Kruger Nationalpark. Läs mer och få en offert här.

Phuti Lodge

Sydafrika

Charmiga Phuti Lodge ligger mitt i den afrikanska bushen nära ett vattenhål, där du kan se många djur som släcker törsten. 

Här bor du ostört och kan njuta av en privat upplevelse med ett fantastiskt lugn och en unik känsla av att vara ett med naturen.

På Phuti Lodge finns ett trevligt område med gemensamma utrymmen, en soffgrupp, ett kök och ett serveringsområde, där alla måltider serveras. Här finns också en terrass med högt läge, där det finns en eldstad, poolområde med solstolar och fin utsikt mot bushen intill.

Lodgen har fem bungalows som alla är smakfullt inredda med privat badrum med dusch och toalett, dubbelsäng med myggnät, handdukar och toalettartiklar, samt adapter till skandinaviska stickkontakter.

Om ni är en större grupp som reser tillsammans kan ni få rå om hela lodgen för er själva. Det finns plats till 10 vuxna och möjlighet för extrasängar till barn.

Oavsett om du reser som par eller som en del av en grupp, finns det alla möjligheter för att vara dig själv och njuta av den fantastiska naturen när du bor på Phuti Lodge.

 

Praktisk info 

Phuti Lodge är en del av Lamai Safari Lodges. Det är möjligt att betala med både Visa och Mastercard på lodgen.