Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Radisson Blu Le Vendome Hotel

Med ett fantastiskt läge vid Sea Point Promenade är Radisson Blu Le Vendome en perfekt bas för din resa till Kapstaden. Läs mer om hotellet här!

Radisson Blu Le Vendome Hotel

Sydafrika

Radisson Blu Le Vendome Hotel har ett fantastiskt läge vid Sea Point Promenade i centrala delen av fantastiska Kapstaden. Hotellet har vacker utsikt mot Atlanten och ligger inom räckhåll för besök till bland annat Camps Bay, Lion’s Head och Taffelbergets Nationalpark.

Hotellet erbjuder dessutom gratis transport till populära V&A Waterfront, där du hittar ett imponerande utbud av butiker och restauranter. Avståndet dit är ca 2 km.

På Radisson Blu Le Vendome Hotel får du en bra start på dagen med en härlig frukostbuffé på #add Restaurant & Poolbar – eller så tar du med dig en snabb ”Grab & Run-frukost” om du har bråttom iväg för att uppleva den pulserande storstaden. 

Om du vill ta en paus från de många upplevelserna i Kapstaden kan du ta ett dopp i den läckra utomhuspoolen eller bara slappa en stund vid poolområdet och passa på att äta en burgare eller sallad från #add Restaurant & Poolbar.

På kvällen kan du avnjuta utsökta inhemska och internationella rätter – endera inomhus på restaurangen eller utomhus i brisen från havet.

Hotellets stilrena och eleganta bar har dessutom en meny med allt från sandwichar och andra lättare rätter till välsmakande cocktails.

Alla rum på Radisson Blu Le Vendome Hotel är elegant och modernt inredda med bland annat wifi, minbar, säkerhetsskåp, och te- och kaffeprodukter. Hotellet har dessutom ett gym, en presentbutik och erbjuder tvättservice.