Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

ATV i Kapstaden

Upplev spänningen med fyrhjuling och ATV i natursköna Kapstaden. Följ med på en guidad tur genom utmanande terräng och bli ett med naturen.

ATV i Kapstaden

Sydafrika

Är du redo att uppleva en adrenalinfylld åktur på en ATV?

Dagen börjar med en introduktion, varefter din guide leder dig på en spännande fyrhjulingstur genom en mängd olika utmanande spår, fyrhjulingsspår och specialdesignade 4x4-spår.

Du får möjlighet att uppleva det fantastiska landskapet på en ATV i din egen takt.

Kapstaden har fått sitt rykte som en av världens vackraste städer tack vare sin hisnande natur. Staden ligger inbäddad mellan berg och hav på Afrikas sydspets och är en idealisk utgångspunkt för några av världens mest unika och populära äventyrsaktiviteter.

Du kommer att köra runt Atlantis Dunes Nature Reserve, där du kan uppleva spännande terrängkörning i den mjuka sanden, bara en halvtimmes bilresa från Kapstaden. Det är också möjligt att utforska det närliggande Melkbosstrand-området, där stigar slingrar sig genom sand och buskage och erbjuder utmanande klättringar, spännande nedfarter, tekniska sektioner och långa sträckor där din ATV kan briljera.

Priser

Fakta om Sydafrika
  • Pretoria
  • Engelska och afrikaans
  • Rand
  • 54,3 miljoner
  • 3°C - 28°C
  • Sommartid 0 timmar, vintertid +1 timme