Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Förläng resan med badsemester på Zanzibar

Förläng resan - Lägg till badsemester på Zanzibar - Sydafrika - Läs mer här - Sydafrika

Förläng resan med badsemester på Zanzibar

Sydafrika

Kom ner i varv medan du njuter av lugnet på de kritvita, palmklädda paradisstränderna, tar ett dopp i det azurblå havet eller lapar sol vid hotellets härliga poolområde. En badsemester på Zanzibar ger dig alla möjligheter för att koppla av och smälta de många intrycken och upplevelserna du har fått på safarin.
 

Paradisön har dock mer att erbjuda än underbara sandstränder. Den kristallklara Indiska oceanen lockar med en rad upplevelser, bland annat dykning och snorkling vid korallrevet, båtturer i en traditionell dhow, kolonier med jättesköldpaddor och fisketurer med chansen att uppleva vilda delfiner.
 

På landbacken kan du besöka en av öns många kryddodlingar eller gå på upptäcktsfärd i Zanzibar Citys gamla stadsdel Stone Town, som finns med på UNESCO:s världsarvslista tack vare sina historiska byggnader och sin färgsprakande kultur.


Oavsett om du föredrar lugn och ro eller utflykter och aktiviteter, så är Zanzibar en perfekt avslutning på en upplevelserik resa.

Priser

Fakta om Sydafrika
  • Pretoria
  • Engelska och afrikaans
  • Rand
  • 54,3 miljoner
  • 3°C - 28°C
  • Sommartid 0 timmar, vintertid +1 timme