Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Jakt i Kruger nationalpark

Drömmer du om att prova på att jaga i Sydafrika? Upplev drömmen på din safariresa med Flamingo Tours.

Jakt i Kruger nationalpark

Sydafrika

Drömmer du om att prova på att jaga i Sydafrika? Oavsett om du är en jägare eller bara en jägare i hjärtat kan du uppfylla din dröm under din vistelse på Lamai Safari Lodges.
 
Utan jägarnas intresse skulle många områden förvandlas till jordbruksmark, vilket skulle leda till att djurens livsmiljöer skulle försvinna. Jakt i Sydafrika kan därför, när den sköts på rätt sätt, bidra till att bevara djurpopulationer.
 
Jakten sker inte i det 10 000 hektar stora Big Five-safariområdet, utan på Lamai Safaris privata jaktfarm, som ligger cirka 20 minuters bilresa från lodgen.
 
För att bevara den biologiska mångfalden i området planeras jakten alltid enligt områdets bevarandeplan, och endast utvalda djur, som det finns extra av i reservatet, får skjutas.
 
Det krävs ingen jaktlicens för att jaga i Sydafrika. För att delta i en jakt med Lamai Safari måste du dock klara ett skjutprov före jakten.
 
Som regel försöker vi alltid planera in jakten på den lediga dagen. Om detta inte är möjligt kommer du naturligtvis att vara med och bestämma vilken dag det ska vara. Ingen kompensation ges för uteblivet deltagande i game drives eller andra utflykter den aktuella dagen.

Priser

Pris per vuxen
2380 SEK
Pris per barn
2380 SEK
De visade priserna är från priser per person.