Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Panoramarutten och Drakensbergen

På heldagsutflykten "Panoramic Route and the Drakensberg Mountains" kan du se fram emot att upptäcka några av världens vackraste platser. Läs mer här.

Panoramarutten och Drakensbergen

Sydafrika

På den här heldagsutflykten längs Panorama Route får du upptäcka några av världens vackraste platser, bland annat de imponerande Drakensbergen med sina klippformationer och många utsiktsplatser.
 
Blyde River Canyon skär genom den norra delen av bergen och är med sin frodiga subtropiska vegetation en av de vackraste kanjonerna i världen.
 
Du kommer också att se Three Rondavels, tre klippformationer formade som traditionella sydafrikanska hyddor, samt de vackra vattenfallen och de unika röda klippformationerna Bourke's Luck Potholes, som markerar början av Blyde River Canyon. Längre fram kommer du också att uppleva utsiktspunkten som är känd som "God's Window" för sin verkligt imponerande utsikt över den frodiga nationalparken. På en klar dag kan du se horisontens båge. 
 
Turen varar ca 6-8 timmar. Fulla av upplevelser återvänder ni till lodgen.

Priser

Pris per person
3000 ZAR
Priset är per person med ett minimum av 2 personer. Turen bokas på Lamai Safari Lodges. Vi förbehåller oss rätten att sälja ut turer - särskilt under högsäsong.