Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Resa till Cape Point (Godahoppsudden)

Extra utflykt - Godahoppsudden och Cape Point - Sydafrika - Läs mer här

Resa till Cape Point (Godahoppsudden)

Sydafrika

Ge dig ut på ett äventyr som bara händer en gång i livet och utforska den förtrollande Kapspetsen.

Börja med en naturskön bilresa längs världens mest imponerande väg, där du kan fördjupa dig i de hisnande landskapen och lyssna på Afrikas pulserande rytmer. När du kör mot den sydvästra punkten på den afrikanska kontinenten kan du hålla utkik efter det lokala djurlivet, inklusive zebror, strutsar, babianer, sälar och till och med valar.

Resans höjdpunkt är utan tvekan den charmiga afrikanska pingvinkolonin vid Boulder's Beach. Här har du möjlighet att träffa dessa älskvärda varelser, ta selfies med dem eller till och med ta ett uppfriskande dopp i det kristallklara vattnet på Boulder's Beach.

Därefter fortsätter turen till Buffels Bay, där du kan njuta av din lunch och den fantastiska utsikten samtidigt som du håller utkik efter nyfikna babianer. Sedan bär det av vidare och du kan se sälar som umgås med fiskare på Kalk Bays brygga. Det sista stoppet är i Muizenberg, där du kan ta den perfekta Instagrambilden av de färgglada strandhusen.

Denna episka roadtrip kommer att väcka dina sinnen, så luta dig tillbaka och njut av en oförglömlig resa runt Kaphalvön.

Priser

2-3 pers.
1900 ZAR
4-5 pers.
1600 ZAR
6-7 pers.
1240 ZAR
8-9 pers.
1090 ZAR
I priset ingår transport, guide och lunch.
Fakta om Sydafrika
  • Pretoria
  • Engelska och afrikaans
  • Rand
  • 54,3 miljoner
  • 3°C - 28°C
  • Sommartid 0 timmar, vintertid +1 timme