Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Stadsrundtur i Kapstaden

Upptäck Kapstadens fascinerande historia och kultur på en unik guidad rundtur. Besök det historiska District Six, upplev de livliga shebeens i townships och se det anmärkningsvärda arbetet på Christine Revell Orphanage. En oförglömlig resa genom stadens hjärta.

Stadsrundtur i Kapstaden

Sydafrika

Upplev en unik och berikande utflykt till Kapstadens historiska townships, en fantastisk chans att fördjupa dig i det lokala livet och kulturen.
 
På den här turen får du utforska några av de äldsta townships, Gugulethu och Langa, som skapades under apartheid. Att resa hit ger dig en förståelse för det dagliga livet i dessa samhällen, från de tätbefolkade områdena till de små företagen.
 
Efteråt stannar vi till vid ett lokalt barnhem, Christine Revell Children's Home, där du kan se hur samhället arbetar tillsammans för att stödja de mest utsatta.
 
En speciell del av resan är ett besök på en av de lokala shebeens, som är gamla, traditionella och tidigare olagliga barer där du kan njuta av en drink och känna den autentiska atmosfären.
 
Genom att följa med på den här turen får du inte bara en djupare inblick i livet i Kapstadens townships, utan du bidrar också till det lokala samhället och stöder ansvarsfull turism som värdesätter och hyllar den kulturella rikedomen och historien i dessa samhällen. 

Priser

Priset är per person. Denna tur är privat och transport ingår i priset.