Vi använder cookies för statistik och marknadsföring. Genom att klicka vidare acceepterar du användet av cookies. Läs mer
Medlem av danska Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv till oss på: info@flamingotours.se
Ring till oss på tel. 010-750 24 72
MENY

Vandring på Taffelberget

Upplev en oförglömlig vandring på Taffelberget i Kapstaden. Välj mellan tre fantastiska rutter och njut av hisnande vyer, frodig natur och historiska upplevelser.

Vandring på Taffelberget

Sydafrika

Ge dig ut på ett oförglömligt äventyr med denna fascinerande vandring på Taffelberget. 

Den legendariska Skeleton Gorge är en favorit för både lokalbefolkning och turister och börjar i den världsberömda Kirstenbosch-trädgården. Börja din resa med att fördjupa dig i Kirstenbosch skönhet, promenera genom de hyllade trädgårdarna och beundra den unika floran, inklusive den imponerande Canopy Walkway.

Djupare in i den frodiga östra sidan av Table Mountain omges du av en pittoresk djungel och hisnande vyer över inlandet. Leden leder dig gradvis till en spännande stege som ger extra spänning åt din uppstigning. Den skuggiga skogspromenaden är utsmyckad med magnifik flora och fauna, vilket skapar en fridfull atmosfär som gör klättring till ett riktigt nöje.

Längs vägen kan du ta en kort paus för att upptäcka den dolda pärlan som är de historiska Table Mountain Reservoirs. När du väl har nått toppen kommer du att förtrollas av de kristallklara vattendragen och panoramautsikten över Kapstaden och dess majestätiska bergskedjor. När du står på den högsta punkten, Maclear's Beacon, på imponerande 1065 meter, har du utsikt över Table Bay och den ikoniska Robben Island.

Turen avslutas med en lugn promenad mot Upper Cable Car-stationen, där din linbanetur väntar. Låt dig förbluffas av den vackra 360-gradersutsikten när linbanan graciöst roterar för en verkligt fantastisk upplevelse. Turen avslutas med transfer tillbaka till hotellet.

Priser

I priset ingår transport, guide, vatten, lunch och snacks.
Fakta om Sydafrika
  • Pretoria
  • Engelska och afrikaans
  • Rand
  • 54,3 miljoner
  • 3°C - 28°C
  • Sommartid 0 timmar, vintertid +1 timme